Menü

Keresés
Close this search box.

Nagyszerű sikereket értek el a litéri Farkasok

Nagy szeretettel gratulálunk a Farkasodú Taekwon-do Egyesület fiatal mestereinek –  Kányai Szebasztián, Vincze Botond – és edzőjüknek Talián Zsolt 3 danos taekwon-do mesternek az Európa-bajnokságon elért kiemelkedő eredményhez.

Büszkeséggel tölt el minket, hogy az alig több, mint kétezer fő lakosú településünkön, Litéren ilyen magas színvonalú, Európa- és világversenyeken jegyzett eredményeket tudhatnak magukénak a fiatal harcosok.

De nem csak Litér, hanem valóban a térség büszkeségei, hiszen több településünkről is sportolnak, nevelődnek, fejlődnek fiatalok Zsolt kezei alatt, így Hajmáskér, Vilonya, Királyszentistván és a többi településünk is méltán büszke lehet a sportolókra.

Pergő Margit egyesületünk elnöke, Berhida város polgármestere a szerdai edzésen látogatta meg a fiatalokat és gratulált nekik a sikerekhez. Nagy örömmel állunk minden ilyen sikeres és szellemiségében egyesületünk stratégiájához illeszkedő kezdeményezés mellé. Meggyőződtünk arról, hogy támogatásunk jó helyre került.

Együttműködésünk nem most indult, hiszen a 2014-ben megkezdett ifjúsági programunkban is partnereink voltak.

Most pedig büszkén jelenhetjük be, szintet lépünk! Mind a tehetséggondozó programban, mind pedig a vállalkozói mentorálási, valamint nők számára kidolgozott programjainkban is Zsolt szakértőként és edzőként is szerepet vállalt

A májusi elnökségi ülésünket a felújított Farkasodúban tartjuk, bemutatva szakmai programjainkat egyesületünk vezető tisztségviselőinek, majd ezt követően nyílt napokra várjuk egyesületünk tagságát és az érdeklődőket is.

Ahogyan mottónk is mondja: Hiszünk a vidék erejében!

De hitünk mellett cselekszünk is!

Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület hírlevelére történő feliratkozás.