Menü

Keresés
Close this search box.

Magabiztosság / Stresszkezelés / Kreativitás – VIP-program

Egyedüálló program egyszeri alkalommal.

A VIP-program előadói

A program vezetője Kontics Monika fejlesztési mentor, több, mint 30 éve dolgozik vállalkozások, felsővezetők és közösségek fejlesztésével. Széles szakmai tudással rendelkezik, melyet a szociológiai alapjaira épített. Közgazdaságtan marketing szakirány, kommunikáció, adatvédelem- és adatbiztonsági szakjog, adótanácsadás, lifestyle-, business- team és egészség coaching valamint mesterséges intelligencia és technológiai szakjog is része tudástárának. Erre alapozva dolgozta ki a modern technológiai eszközzel (innovációs Nobel-díjjal elismert technológiára épülő Firs beat monitor) összekapcsolt fejlesztési módszertanát, mely a vezetőknek, vállalkozóknak segít abban, hogy a különböző életterületek közötti egyensúly megteremtésével sikeresebbek és magabiztosabbak lehessenek az életben.

A program alatt a stressz kezelés módszertana kerül a középpontban.

Mi a stressz? Mi okozza? Hogyan hat ránk? Milyen módon befolyásolhatom a stressz szintemet? Elméleti és gyakorlati ismeretek, amelyek azonnal beépíthetők a mindennapokban.

Vincze-Bor Viktória divattervező, a Viwine márka alapító tulajdonosa elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ennek jegyében az újrahasznosítás és újragondolás áll munkájának középpontjában.

Minden jó lesz valamire, mindennek lehet új életet adni, csak nézőpont és kreativitás kérdése az egész.

Ez a szemlélet segíthet a vezetőknek, vállalkozásoknak is, ezért építettük be a programba. Kapcsolódik a stressz kezeléshez is, hiszen a kreativitás mindig segít az agyi funkciók optimalizálásában. Mindenki kreatív, csak nem mindenki tudja ezt megélni, mi ebben segítünk.

Hozz magaddal egy ruhát, amit soha nem hordtál, mégis a szekrényedben van, vagy hozz egy ruhát, amit régen szerettél, most pedig már valami miatt nem, vagy hozz egy ruhát, amit nagyon szerettél, de már valamilyen okból nem tudod hordani.

Megnézzük, hogy mi ennek az oka, hogyan lehetne ismét egy aktív darabja a mindennapjaidnak. A cél, hogy meglássuk, hogy egy megszokott, talán már kicsit unalmas, sablonos „élmény”, legyen ez most a konkrét ruhadarab, új nézőpontokból megvizsgálva, hogyan képes újabb értékekkel megtelni és új életre kelni.

Ha őszinték vagyunk magunkhoz, ez a mindennapok vállalkozói kihívása is, nézzünk ezzel szembe együtt.

Talián Zsolt 3 Danos Taekwon-do mester, a Farkasodu Taekwon-do és Kick-box Egyesület vezetője. Több mint 30 éve foglalkozik küzdősportokkal, kiemelt figyelmet fordít az erőnlét mellett mentális felkészítésre és az önvédelmi mechanizmusok erősítésére. Tanítványai között Európa- és Világbajnokok, többszörös magyar bajnokok vannak, akik fiatal koruk ellenére már ugyancsak fekete öves mesterként edzenek. Tudtad, hogy a legtöbb fiatal a küzdősport mellett kiemelkedő tanulmányi eredményeket tudhat magáénak, valamint a művészetekben (zene, tánc, képzőművészet) is jeleskednek. Mindez az agy összehangolt és magas szintű kihasználásának/használásának tudható be. A kéz és láb koncentrált „együttműködése” fejleszti az önmagunkra figyelés képességét.

Az önvédelmi mechanizmusok erősítése, a testtudatosság, a fizikai aktivitáson keresztüli stressz oldás, a koncentráció és fókusz erősítése olyan területek, melyeken Zsolttal fogunk dolgozni. 

Elméleti és gyakorlati foglalkozás, mely ezen a napon bemutató jellegű, betekintést enged minden területbe. Az 5 és 10 alkalmas programokban pedig részletesen járjuk végig ezt az utat, és olyan készségeket sajátítunk el, melyek a munka világában és mindennapjainkban is segítik a sikeres döntések meghozatalát.

Jelentkezz most VIP napunkra, melyet csak egy alkalommal rendezünk meg így, ezt követően indulnak az 5 és 10 alkalmas programjaink.

SUPER EARLY BIRD JEGY 

EARLY BIRD JEGY 

MIT TARTALMAZNAK A CSOMAGOK?

Április 16-tól VIP nap komplex program early bird extra ajándékok:

  • 1 db névre hímzett logózott bandázs
  • 1 db névre hímzett logózott törölköző
  • 1 db logózott edzőtrikó
  • 1 db logózott kulacs
  • 1 alkalom Firs-beat coaching
  • 1 csomag Free Scuits keksz
  • 1 üveg lekvár Szent Kinga Éléstára
  • 50.000 Ft kedvezmény a novemberi Salalahban (Oman) megrendezésre kerülő vállalkozásfejlesztési programra.

Csak április 30-ig és korlátozott számban!

Május 1-től vagy a készlet kimerülése után a VIP nap tartalma a program mellett május 25-ig

  • 1 db logózott bandázs
  • 1 db logózott törölköző
  • 1 db logózott edzőtrikó
  • 1 db logózott kulacs
Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület hírlevelére történő feliratkozás.