Menü

Keresés
Close this search box.

NŐK HETE – divat, stílus, szépség

Telt házas programok a NŐK HETE utolsó napján

A Bakony és Balaton rendezvénytere „telt házzal” üzemelt vasárnap kora délelőttől egészen késő délutánig; a programok a szépségápolástól kezdve az egészséges táplálkozáson keresztül a divat aktuális trendjéig nagyon széles spektrumon mozogtak minden érdeklődő találhatott magának érdekes, izgalmas előadást.

Hideg Brigitta szín, stílus és divattanácsadására már napokkal ezelőtt elfogytak a regisztrációs jegyek, mint ahogy a délutáni sminktanácsadásra, amelyet Kikl Dorisz tartott és mutatott be.

A konyhában a megszokott vasárnapi ebéd helyett legalább olyan finom, de vegán ételek készültek Vajda Viktória vegán séf közreműködésével, aki a Kitörési Pont Női Vállalkozásfejlesztési Program mentorátja.  

A Lavender Tihany fantasztikus szépségápolási termékeit Bittmann Eszter társalapító-tulajdonos mutatta be az érdeklődő hölgyeknek. A programonm résztvevő hölgyek elsőként kóstolhatták meg a héten piacra került Collagen Beauty Sleep italport.

A NŐK HETE keddtől-vasárnapig tartó programsorozata véget ért, minden előadónak köszönjük, hogy elfogadták felkérésünket és érdekes előadásaikkal emelték a rendezvény színvonalát. 

Köszönjük azon hölgyeknek és uraknak, akik regisztráltak a hét eseményire, részt vettek a programjainkon.

Hamarosan újabb eseményekkel készülünk, erről a közösségi csatornáinkon és a honlapunkon hirt adunk majd!

 

Képgalériánk a vasárnapi programokról

Facebook
Bakony és Balaton Keleti Kapuja Közhasznú Egyesület hírlevelére történő feliratkozás.