Vissza
2022. november 10.
A KAP ST elfogadásával - 2022.11.07 - 12 hónap áll az Irányító Hatóság rendelkezésére, hogy az új LEADER Helyi Fejlesztési Stratégiákat elfogadja.
Megkezdjük a 2023-2027 programozási időszak tervezését.
Bakony és Balaton KKKE megkezdi a szakmai munkát, a HFS tervezés megalapozását.
A HFS 1.0 változatának benyújtási határideje 2023.01.15.

A tervezés nyilvános, a közösségi tervezés elveit, és módszertanát követi, várjuk minden érdeklődő kapcsolódását, együttműködését, munkáját.

Legyen részese a tervezési folyamatnak.

Várjuk közösségi beszélgetés lebonyolítását vállaló helyi szereplők jelentkezését, valamint a stratégiai munkacsoportokba feladat vállalókat.

Kérjük, amennyiben feladatot, munkát vállalna a közösségi tervezésben jelen űrlap kitöltésével jelezze azt.
 
 
 
A Bakony és Balaton KKKE megkezdi a 2023-2027-es tervezési időszek Helyi Fejlesztési Stratégiájának előkészítését.
A LEADER Program, fő elvei alapján működünk már 2008 óta a térségben:

A stratégia megtervezése mindig egy kreatív, a térség fejlődése szempontjából termékeny, és egyben felelősséggel teli feladat.
A forrásaink az elmúlt időszakban jelentősen csökkentek, így a projektek megvalósításához többször más operatív program vagy hazai forrás bevonása mellett kellett az ügyfeleknek dönteniük.
Minden bizonnyal így lesz ez a következő időszakban is.
Az operatív programok támogatási lehetőségeit az alábbi linken érhetik el:

A Bakony és Balaton KKKE térségében 3 fő fejlesztési irányt tervezünk a  korábbi tapasztalatokra és projektekre építve továbbvinni:
- Vállalkozásfejlestési programok, elsősorban női vállalkozók támogatása, valamint új tevékenységi körök - new business - területeken
- helyi közösség és identitás építés, elsősoran smart village projektek előkésztése, stratégia elkészítés, fenntarthatósági mikroprogramok támogatása, közösségi rendezvények célfókusszal
- női célcsoportspecifikus és tehetséggondozó programok támogatása - elsősorban a HACS saját projektjeiként, valamint kisebb kapcsolódó programok támogatásával.

Emellett tervezzük térségek közötti és nemzetközi együttműködési programok megvalósítását.

Kérjük, hogy ossza meg velünk projektötletét, hogy ezeket áttekintve, értékelve, elemezve, még inkább megalapozhassunk és specifikálhassuk terveinket.

Mi "Hiszünk a vidék erejében!"
Tervezzenek velünk, kapcsolódjanak!

 
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk