Vissza
2022. október 28.
Dilemma, Para, Támogatás, Megoldás, Siker
Nők a munka világában
Ismét Nők vidéken kávézó!
Következő kávéházi rendezvényünk 2022. november 18-án pénteken 17.30 órakor rendezzük Balatonkenesén, a Katica Pékség, Kávé- és Teaházban

Témánk aktuális és izgalmas.

Dilemmákról, a paráról, támogatásról, megoldásokról és sikerről, mindezt a munka világában.

Szekértők és sikeres karrierváltó egyesületi tag vendégeinkkel Kontics Monika munkaszervezet vezető beszélget.

Joó Zsuzsanna karrier tanácsadó, karrier coach régóta foglalkozik a női karrierváltásokkal, dilemmákkal, erről tapasztalatait és támogató javaslatait "A nők és a karrierpara" című könyvében írta meg. 

Jáger László korábban a munkaügyi hivatalt vezette Balatonalmádiban, ma pedig a Man at Work toborzási vezetője. Ezekből a látószögekből, a piac kereslet-kínálat oldalának ismerete alapján osztja meg tapasztalatait, javaslatai velünk.

Pályaelhagyó, pályamódosító, önmegvalósító, sikeres üzletasszony, családanya Sinka Klára a Szamarasház Sajtműhely tulajdonosa, vállalkozó. A gyakorlat talán a leginspirálóbb arra, hogy segítsünk azoknak, akik éppen azt érzik, hogy valamint változtatni szeretnének.

 

Legyél alkalmazott, vállalkozó, dilemma, vagy megoldás előtt álló, vagy ha csak egy finom kávéra és jó beszélgetésre vágysz, gyere csatlakozz hozzánk, beszélgess velünk, alakíts ki kapcsolatokat!

Szeretettel várunk minden érdeklődő!

A programon való részvétel ingyenes, de jelen regisztráció kitöltéséhez kötött.
A regisztráció a visszaigazolás után lesz érvényes!

 REGISZTRÁCIÓ

 
 
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk