Vissza
2021. november 17.
A "Tehetségek a családban és a közösségben" című programunk is jelentős érdeklődés mellett valósul meg.
Újabb teltházas programmal várjuk az érdeklődőket
A járányügyi helyzet folyamatos figyelemmel kísérése mellett, korlátozott létszámú közönség előtt, de ismét online is követhető módon valósul meg a LEADER közösségek ünnepe soron következő programja.

A "Bakony és Balaton tehetségei" munka című elképzelés nem újdonság egyesületünk területén.
2008 óta tervezünk és valósítunk meg olyan programokat, melyek arra hivatottak, hogy a fiatalokat ösztönözzük tehetségük kibontakoztatására, bátorságot, inspirációt merítsenek ahhoz, hogy álmaikat megvalósítsák.

Az esélyegyenlőségi program, a sportnap, a zeneovi vagy a "Kisokosok" táborok mind-mind olyan nagysikerű, több száz fiatalt megmozgató projektjeink voltak, melyek bebízonyították, ha a lehetőséget megteremtjük, elindul a fantázia, ott a motiváció és a gyerekek szárnyalnak. Ennél többet talán nem is várhatunk.

Ezeket a programokat mind olyan megalapozó felmérések alakították, melybne láttuk, hogy milyen igényekkel, célokkal, álmokkal és ezek mellett milyen kételyekkel és néha tanácstalansággal találják szembe magukat a fiatalok és családjaik, amikor elindulnának akár a sport, a művészet, vagy a helyi, közösségi szerepvállalás útján.

Ezért tartjuk fontosnak olyan mentorálási programok, rendezvények, táborok megvalósítását, ahol mintát, segítséget, támogatást, ötleteket adhatunk a hogyan továbbra.
Párbeszéd közösségek indulhatnak, ahol a tagok egymást támogatják, segítik, mert hisszük, hogy együtt valóban többek vagyunk.

Bízunk benne, hogy az új programot is a korábbiakhoz hasonló lelkesedéssel és nyitottsággal fogadják a térség lakói.  

Örülünk, hogy a programon jó példákat, tehetséges családokat és tehetségfejlesztéssel, tehetségkutatással és tehetséggondozással foglalkozó szakembereket is bemutathatunk.

Egyesületünk közösségi oldala: www.facebook.com/BakonyesBalatonKeletiKapuja, ahol a program élőben  követhető és visszanézhető lesz.
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk