Vissza
2021. október 11.
A Bakony és Balaton KKKE Helyi Fejesztési Stratégiájának (HFS) bemutatását és értékelését a korábbi éveknek megfelelően ismételten a széles nyilvánosság bevonásával végzi. Számunkra fontos és kiemelt érték a nyilvánosság.
Nők vidéken, női szerepek - LEADER közösségek ünnepe
A HFS értékslésének negyedik állomása Balatonkenese, ahol a a "Nők vidéken, női szerepek" címá beszélgetésre és Palya Bea akusztikus koncertjére hívjuk Önöket.
Időpont: 2021. november 5. péntek 18.00 óra.
Katica Pékség Kávé- és Teaház kávézójában 18.00 órakor

A beszélgetést vezeti Kontics Monika munkaszervezet vezető, meghívott vendégek: Pergő Margit Berhida város polgármestere, Gyenge Katalin üzletasszony, Rácz Judit vidék- és közösségfejlesztő, Hollo Klára marketing- és kommunikációs vezető St. Andrea Restaurant, a Nő&Bor közösség megalapítója, Iváncsikné Marosi Veronika komplex mozgásfejlesztő pedagógus, Bedő Andrea vidékfejlesztő, Bödeháza község polgármestere, Sebestyén-Tóth Orsolya otthonszervező a Rendszerelem alapítója, valamint Palya Bea előadóművész.

20.00 órakor Palya Bea akusztikus koncertjét hallgathatják meg a résztvevők.

A programon való részvétel ingyenes, de jelen regisztráció kitöltéséhez kötött.
A regisztráció a visszaigazolás után lesz érvényes!

Adatkezelési tájékoztató részvétel: https://www.bakonyesbalaton.hu/media/hirek/files/adatkezelesitajekoztatoszakmaiprogramok_2.pdf

Adatkezelési tájékoztató: Hírlevélre feliratkozás (5. pont)
https://www.bakonyesbalaton.hu/media/hirek/files/adatkezelesitajekoztatohIrlevEl.pdf
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk