Vissza
2021. szeptember 29.
A Polgármesteri Arany Pecsétgyűrű-díjat a MÖSZ azoknak a polgármestereknek az elismerésére alapította, akik kimagasló tevékenységükkel nagyban hozzájárulnak a magyar önkormányzatiság fejlesztéséhez.
Polgármesteri Arany Pecsétgyűrű elismerés Pergő Margit
 
 
Pergő Margit, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ)társelnöke, Berhida Polgármestere 1994-től önkormányzati képviselőként, 2008 februárjától pedig polgármesterként szolgálja települését. Elnöke a huszonkét településből álló Bakony és Balaton Keleti Kapuja LEADER Egyesületnek. 2011-től a Települései Önkormányzatok Országos Szövetsége Egészségügyi, szociálpolitikai és gyermekvédelmi tanácsnoka, majd 2014-től a szövetség társelnöke. Aktívan részt vesz az érdekegyeztetési, szakmai tevékenységekben kiemelt figyelemmel a szociális területre, többek között tagja a Szociális Ágazati Érdekegyeztető Tanácsnak.
 
- Egy polgármester munkáját elsősorban az méri, hogy a helyieknek mi a véleménye róla – mondta Pergő Margit a díj átvételét követően. Kijelentette: A TÖOSZ társelnökeként fontosnak tartja, hogy a különböző önkormányzati érdekszövetségek ismerjék fel az együttműködés fontosságát. Úgy gondolja, egy ilyen elismerés is hidat jelenthet a különböző szövetségek között.
 
2015-ben elnök asszony a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének aranygyűrű kitüntetését már átvehette. Valóban tavékenysége épülő híd a szakmai szervezetek között További jó egészséget és sikeres munkát kívánunk!
 
 

Szívből gratulálunk!

 
 Forrás: https://www.facebook.com/moszhivatalos
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk