Vissza
2021. szeptember 29.
A mai napon lejár egyesületünk elnökségének mandátuma.
Köszönetnyilvánítás
Az alapszabály értelmében megválasztott elnökségünk mandátuma 2021. szeptember 29-én, a mai nappal lejár.
A 2021. szeptember 27-én megtartott közgyűlésen egyesületünk tagsága az alapszabálynak megfelelően új elnökséget választott, aki 2021. szeptember 30-ától tötik be vezető tisztségviselői pozíciójukat.

Engedjék meg, hogy ezúton fejezzem ki köszönetem a leköszönt elnökség tagjainak az elmúlt 5 évben elvégzett támogató közös munkáért, amely nélkül egyesületünk nem érhetne el ilyen jelentős szakmai sikereket, mind az elnyert nemzetközi és hazai együttműködési programok, a határidőre szabályosan lekötött fejlesztési források és a hiánypótlási felszólítás nélküli kifizetési kérelmek, valamint a közösségfejlesztési- és közösségi marketing programunk továbbfejlesztése.

Köszönöm, hogy biztosították a nyugodt és  magas színvonalú szakmai munkavégzés körülményeit, soha nem tévesztve szem elől azokat az értékeket, melyek közösségé kovácsolták térségeinket.

A leköszönő elnökségi tagok: Pergő Margit, Bátor Árpád, Győry Tünde, Szabó Gergely, Kőszegi Ilona, Szabó Balázs, Gyenge Katalin, Varga Mihály, Bódi János, Molnár Ferenc és Takács Tímea.

Egyúttal köszöntöm, és jó munkát kívánok a megválasztott elnökségi tagoknak. Bízom benne, hogy az előttünk álló jelentős kihívásokkal - mint a programidőszak zárása és az új LEADER program tervezési feladatai  - közösen ismét sikerrel nézünk szembe, és példamutató módon oldjuk meg.

A szeptember 30-ától megválasztott elnökség tagjai: Pergő Margit elnök, Bátor Árpád alelnök, Győry Tünde, Szabó Gergely, Kőszegi Ilona, Kepli Lajos, Gyenge Katalin, Varga Mihály, Bódi János, Molnár Ferenc és Takács Tímea.

Kontics Monika
munkaszervezet vezető
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk