Vissza
2021. szeptember 20.
LEADER 30 YEARS CELEBRATION & CONFERENCE
NOVEMBER 30– DECEMBER 3 HALMSTAD, SWEDEN
30 éves a LEADER program
Pergő Margit elnök megbízásából Szebó Gergely, Küngös község polgármestere, a Szent Kinga Éléstára Szociális Szövetkezet elnöke, egyesületünk elnökségi tagja és Kontics Monika munkaszervezet vezető képviselik egyesületünket a nemzetközi konferencián.

Az Európai Unió 30 éve indította el a LEADER programot, melyben 2007 óta vesznek részt a térség közösségei és 2008 óta egyesületünk tervezi és koordinálja a vidékfejlesztési munkát és elnyert forrásokat.

A hazai és nemzetközi kitekintés, az együttműködések és jó példák átvétele fontos része ennek a munkának, mely folyamatos fejlődést, tanulást és nyitottságot igényel.
Bízunk benne, hogy ismét hasznos tapasztalatokkal és tudással érkezik haza a delegáció a programról, melynek tagja még Rácz Judit, a Felső-Homokhátság Vidékfejlesztési Egyesület munkaszervezetének elnöke.
 
"After thirty years of working with LEADER, it is time to celebrate our successes, but also to look forward! We will take a look on successful LEADER-implementation during 30 years, but also investigate how we can work for local democracy and participatory approaches all over rural Europe in order to build a viable Europe."
 
 
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk