Vissza
2021. szeptember 10.
Közelebb az ügyfelekhez mottóval kihelyezett ügyfélfogadási napokat tart a munkaszervezet, egyben meglátogatjuk a helyi fejlesztéseket. Büszkék vagyunk Alsóörsre.
Megkezdődött az ügyfélfogadás Alsóörsön
Szeptember 9-én kezdte meg Kontics Monika munkaszervezet vezető az alsóörsre kihelyezett ügyfélfogadást, melyre ezentúl minden csütörötkön várjuk bejelentkezés alapján tisztelt ügyfeleinket.

Köszönet Hebling Zsolt polgármester úrnak és Pandur Ferencnek a TEMÜSZ vezetőjének, hogy segítségünkre voltak, és felajánlották a Művelődési Házban az iroda használatát.
Bízunk benne, hogy így a Berhidától távolabb eső településeinken is könnyebben elérhetőek leszünk ügyfeleink számára.

Alsóörs sikeres és aktív pályázó, fejlődő település. Az ügyfélfogadást követően Pandur Ferenc bemutatott néhány átadás előtt álló fejlesztést, köztük az Amfiteátrum területén kialakított turisztikai látogatóközpontot és a LEADER forrás bevonásával megvalósult új játszóteret.

Mindenki szíves figyelmébe ajánljuk az egykori kőbánya területén található rendezvényhelyszínt, melyenk ünnepélyes megnyitójára szeptember 17-én kerül sor. Bízunk benne, hogy sok közös LEADER szellemiségű rendezvény is megvalósulhat itt a jövőben.

Alsóörs dinamikus fejlődését figyelembe véve, az igényekhez igazodva egy modern játszótér kialakításához pályázott egyesületünkhöz. A beruházás 2019-ben elindult, azonban a COVID miatt a LEADER szellemiség jegyében a projekthez kapcsolódó vállalások, együttműködések csak mostanra valósulhattak meg. Reményeink szerint az ősz folyamán kisebb tereprendezést követően a játszótér is ünnepélyes keretek között átadásra kerülhet, bár a helyiek már most is örömmel használják.

Nagyon jó volt látni, hogy nem csak az önkormányzattól várják a helyszín rendbentartását, fenntartását, a lakók maguk telepítettek kis seprűket a játszótérhez, mellyel azt tisztántartják.

Bízunk benne, hogy sok településünk munkáját segíti ilyen együttműködő, segítőkész közösség.
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk