Vissza
2021. május 6.
A Magyar Államkincstár honlapján közzétételre került a Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó támogatás igénybevétele iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról.
 

hogy a Magyar Államkincstár honlapján ( www.mvh.allamkincstar.hu  ) közzétételre került a 30/2021. (V. 5.) Kincstár Közlemény a Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó támogatás igénybevétele iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról.

 

A közlemény hatályba lépésével egyidejűleg hatályát veszti a Vidékfejlesztési Program keretében nyújtandó támogatás igénybevétele iránti kifizetési igényléssel kapcsolatos általános tájékoztatásról szóló 31/2018. (V. 30.) számú Kincstár Közlemény.

 Kérjük, hogy a projektmegvalósítás megkezdése előtt a közleményt tanulmányozzák át, és az abban foglaltak szerint járjanak el a sikeres forráslehívás érdekében.

Kérdés esetén a kifizetési kérelmekkel kapcsolatosa a MÁK és a Kormányhivatal munkatársai az illetékesek.

Természetesen lehetőségeihez képest munkaszervezetünk is szívesen segít a megvalósítással kapcsolatosan felmerült kérdésekben, a kifizetési kérelem benyújtása előtt ajánljuk, hogy kérjenek konzultációs időpontot.

 

Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk