Vissza
2021. május 3.
Balatoni helyi termék fejlesztő műhely 2021.06.10. csütörtök
Tanulmányút
Tagjaink és tagjainkat képviselő érdeklődők részére tanulmányutat szervezünk.

A veszélyhelyzet alatt sem állhatott meg a munka, így az idei évben zárjuk a nyertes térségek közötti projektek megvalósítását.

mindegyikben jelentős elmaradásban vagyunk, de bízunk benne, hogy a még hátralévő projekt elemekről sem kell lemondanunk, hanem meg tudjuk valósítani azokat.

A 4 LEADER akciócsoport által megvalósított Balatoni helyi termék fejlesztő műhely projekt keretében még két alkalommal mennénk tanulmányútra és egy alkalommal fogadjuk mi partnereinket.

Azt gondolom, hogy az első ilyen program, amikor az Éltető-Balatonfelvidékért egyesület területére látogattunk érdekes, izgalmas és tanulságos volt, sok élménnyel, tapasztalattal gazdagodtunk.

A tanulmányútra 13 tagunkat, illetve a tagszervezet képviseletében regisztráló személyt tudunk magunkkal vinni.

A programok a veszélyhelyzeti intézkedések és szabályok figyelembe vételével valósulhat meg, azonban nekünk 30 nappal a megvalósulás előtt a Magyar Államkincstár részére a programot le kell jelenteni, így az előzetes szervezetét partnereinkkel egyezetve megkezdjük.

Elnök asszony döntése alapján olyan buszt kell biztosítanunk, ahol minden résztvevő megfelelő elhelyezéssel, egyedül ülhet.

Elsősorban olyan tagok és képviselők jelentkezését várjuk, akik mindkét oltásukat felvették és a teljes védettség kialakult szervezetükben az utazás időpontjára.

 Az első túra tervezett időpontja 2021. június 10. csütörtök 7.00 – 18.00 óra

A program helyszínei:

A tanulmányút helyszínei a terveink szerint:

Egy szervezettől több résztvevő jelentkezését is fogadjuk.

Előzetesen regisztrálni az alábbi linken lehet, a regisztráció az e-mailes visszaigazolást követően válik véglegessé.

Regisztráció az alábbi linken lehetséges:


Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk