Vissza
2019. június 27.
Támogatási kérelmek hiánypótlásával kapcsolatos szakmai fórumokat tartunk
A 2019. július 3-ára meghirdetett fórum az alacsony számú érdeklődőre való tekintettel elmarad, a munkaszervezet vezetője személyes konzultációt biztosít a jelentkezők számára.
 
Tisztelt Kérelmezők!

A vállalkozói és önkormányzati kérelmek kezelésének zárását követően, megkezdtük a 2018 december 31-ig beérkezett civil szervezetek kérelmeinek hiánypótlását.

A kérelmek jelentős része hiányosan érkezett be, reméljük, hogy az eltelt időben sikerült a hiányzó anyagokat beszerezni, így azok beküldése nem jelent majd problémát.

Fontos, hogy a jogosultság a hiánypótlás ideje alatt is megteremthető, így amennyiben beküldött árajánlatot hiánypótoltatunk valamilyen oknál fogva, ahelyett új árajánlat jelenlegi dátummal is beküldhető!

Azokat  a részeket, melynek hiánypótlására a felhívás lehetőséget ad hiánypótoltatjuk, azonban felhívom figyelmüket, hogy pontot érő vállalások tekintetében hiánypótláskor beküldött anyag, információ nem kerül az értékeléskor figyelembe vételre.
Ennek értelmében javaslom, hogy aki a felhívás mellékleteként szereplő kötelező Projekt Adatlapot nem nyújtotta be, vizsgálja meg, hogy a pontozáshoz szükséges információk és kapcsolódó alátámasztó mellékletek szerepelnek-e a kérelemben, mert ellenkező esetben a kérelem visszavonásának megfontolása lenne célszerű, hiszen a minimálisan elérendő 50 pontot sem tudja a kérelem teljesíteni, az I. értékelési szempont 0 pontot kap, ami ugyancsak elutasítást von maga után.

Fórumok helyszíne, időpontja:
2019. július 1-jén hétfőn 17.00 órakor Berhida a HACS irodájában, kizárólag a hátsó bejárattól közelíthető meg!
 
2019. július 3-án szerdán 17.00 órakor Balatonfűzfő, a Balaton Csillagvizsgálóban.
 
2019. július 9-én kedden 17.00 órakor Berhida a HACS irodájában, kizárólag a hátsó bejárattól közelíthető meg!

A fórumokra az alábbi linken lehet jelentkezni:
 
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk