Vissza
2019. június 13.
2019. június 12-én egyesületünk Helyi Bíráló Bizottsága, majd javaslataik alapján az elnökség megtartotta első ülését,
melyen a VP6-19.2.1.-7-1-17 Mikrovállalkozások tudásátadási programmal összekapcsolt kisléptékű fejlesztése valamint a VP6-19.2.1.-7-2-17 Helyi identitást és közösségi együttműködést segítő fejlesztések támogatása című intézkedések tekintetében hozott a 2018 december 31-ig beérkezett kérelmek esetében döntést.

A vállalkozásfejlesztési jogcím esetén a 10 kérelem esetén támogató döntéssel küldte tovább a kérelmeket az Irányító Hatóság és a Magyar Államkincstár részére végső jogosultság ellenőrzése céljából.
3 kérelem sajnálatos módon a pályázati felhívásnak, jogszabályi feltételeknek nem felelt meg így ezek elutasításra kerülnek.

Az önkormányzatok számára megnyitott felhívás tekintetében 3 beadott kérelem került végső jogosultság ellenőrzésre továbbításra, elutasítási javaslattal nem élt a döntéshozó testület.

A központi ellenőrzést követően Támogató okiratot kapnak a jogosultak, majd egyesületünk a megvalósítás és elszámolás sikeressége érdekében felveszi a kapcsolatot az érintettekkel és fórumot tartunk a témában, kitűzzük a tudásátadó programok időpontjait.
Változásbejelentésre, módosításra a jogszabály szerint lesz mindenkinek lehetősége, a projektek megvalósítására nyitva álló határidő a TO átvételével kezdődik majd.

 

A civil szervezet benyújtott kérelmeinek hiánypótlása megkezdődött, terveink szerint a HBB júliusban itt is meghozhatja döntését.

Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk