Vissza
2016. október 11.
Új típusú megközelítésben, interaktív formában, a kapcsolati hálók erősítését és közösségépítést fókuszba helyezve teremt interaktív fórumot az ELTE StartUp Nap az egyetem és a startup vállalkozói szféra között 2016. október 21-én.
ELTE StarUp Nap
 

A rendezvényen 10 órakor köszöntőt mond Scheuer Gyula kancellár, majd a startupoknak nyújtható támogatásokról Kiss Tamás Attila, a Nemzeti, Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal megbízott főosztályvezetője ad tájékoztatást, Tausz Katalin, az ELTE egyetemi tanára pedig az egyetemi startupokat mutatja be. A nap folyamán az érdeklődők részt vehetnek mini startup university programon, és workshopon oszthatják meg egymással tudásukat, mások mellett arról, mi a sikeres startup receptje, hogyan készül az üzleti terv, és miként lesz a versenytársból partner.

A szervezők a rendezvénnyel segíteni szeretnék a kapcsolatok kiépítését az egyetemisták és olyan volt hallgatók közötti, akik a diploma megszerzése óta sikeres vállalkozók lettek. Ezzel kívánnak lehetőséget teremteni az ötletek, megoldások és tapasztalatok cseréjére. A programon bemutatkoznak a startup ökoszisztéma további szereplői, a támogató szervezetek, közösségi irodák és inkubátorok is.

A találkozó Magyarországról egyedüliként csatlakozott a „Startup Europe comes to Universities (SEC2U)” eseménysorozathoz.

PROGRAM

Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk