Vissza
2016. szeptember 21.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága információs napokat szervez az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében meghirdetett EFOP-3.3.2-16 – „Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért” című felhíváshoz kapcsolódóan.
Információs nap sorozat az EFOP-3.3.2-16 – Kulturális intézmények a köznevelés eredményességéért című felhívás kapcsán
A rendezvények célja, hogy segítséget nyújtson az EFOP-3.3.2-16 felhívásra támogatási kérelmet benyújtani kívánó szervezeteknek, az Általános Útmutató a Felhívásokhoz című dokumentumban és a kapcsolódó segédletekben bemutatott szakmai, pénzügyi és adminisztratív feltételek értelmezésében.


Ennek keretében bemutatásra kerül a felhívás:

- célja, szakmai tartalma és elvárásai

- a pénzügyi feltételek és a költségvetés

- illetve egyéb hasznos információk a támogatási kérelem benyújtásával kapcsolatban.

Kérdéseiket, amelyekre választ várnak a rendezvény keretében, előre is feltehetik a jelentkezési lapon, melyet az alábbi linkre kattintva érhetnek el:

Online jelentkezési lap

A rendezvénysorozat tervezett időpontjai és állomásai:

2016.  szeptember 27. Veszprém

2016.  szeptember 28. Budapest

2016.  szeptember 29. Debrecen

2016.  október 3. Miskolc

2016.  október 5. Szeged

2016.  október 6. Szekszárd

Az online kitöltött jelentkezési lapot kérdéseikkel együtt a veszprémi, budapesti és debreceni helyszínekre 2016. szeptember 22. (csütörtök) 14:00 óráig, a miskolci, szegedi, és szekszárdi helyszínekre 2016. szeptember 26. (hétfő) 14:00 óráig várják. Az információs nap helyszínének címét, illetve az előzetes részletes programtervet a regisztráció során megadott e-mail elérhetőségekre küldik vissza, közvetlenül a jelentkezőknek.

A jelentkezéseket csak az internetes űrlap felületén keresztül tudják fogadni, a rendezvényen való részvétellel kapcsolatos kérdéseikkel az eukommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen szíveskedjenek egyeztetni  a munkatársakkal.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött, illetve a jelentkezéseket csak a terem befogadóképességéig tudják fogadni!
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk