Vissza
2016. szeptember 16.
Az MVM Zrt. 4 millió Ft támogatással járul hozzá egyesületünk tevékenységének sikeres ellátásához.
Új támogatónk az MVM Zrt.

Az MVM Zrt. pozitív elbírálásban részesítette egyesületünk támogatási kérelmét, így ez alapján 4 millió Ft-ot fordíthatunk szakmai feladataink ellátására.
A LEADER program elindításának késlekedése miatt több szakmai programunk végrehajtása is megtorpant, ezért egyesületünk elnöksége úgy döntött, hogy a szakmai programok folytatása érdekében támogatási kérelemmel fordula  társadalmi felelősségvállalás terén kiemelkedő szervezetekhez.
Ennek eredményeként a helyi termékek és a tudatos fogyasztói magatartás ösztönzése érdekében megvalósuló programjainkhoz nyertünk támogatást az MVM Zrt-től.

A támogatást az alábbi tevékenységekre használjuk fel:

2016. szeptember 17-i VI. Turizmus Regatta rendezvény keretében a helyi termékeket és szolgáltatásokat bemutató vásár megszervezése.

Az Egyesület cél szerinti közhasznú tevékenységének keretében kulturális, oktatási, településfejlesztési, nemzetközi tevékenység, ezen belül a rendezvény keretében specifikusan:
  • Helyi értékek, hungarikumok rendszerének kialakítása ápolása, gondozása.
  • Helyi termékek piacra jutásának támogatása, helyi minősítési rendszer kialakítása.
  • „Érték és minőség” helyi minősítési rendszer népszerűsítése
  • A fogyasztók érdekeinek/ jogainak érvényesítése, érdekek védelmében; tájékoztatás, a tudatos fogyasztói magatartás elősegítése, a fogyasztók tájékozottságának javítása, közvélemény tájékoztatása.
 
Köszönjük a támogatást!
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk