Vissza
2016. szeptember 15.
A Miniszterelnökség számára fontos prioritás, hogy a fejlesztési forrásokról rendszeresen zajló társadalmi egyeztetések mindenki számára követhetőek és minél hatékonyabbak legyenek. Ennek érdekében a www.palyazat.gov.hu internetes oldalon gyűjtik össze és teszik közzé partnereik véleményét
Felhívások társadalmi egyeztetése 2014-2020

A honlapon található Partnerség Fórum menüpont használatával a pályázatokra beérkezett vélemények azonnal elérhetővé válnak a honlap felületén keresztül, ráadásul lehetőség nyílik arra is, hogy a partner szervezetek megismerjék egymás véleményét.

2016 szeptember 14. napján elindult az „Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés” című (VP-4-10.1.1.2.-16 kódszámú) felhívás tervezetének társadalmi egyeztetése. A felhíváshoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2016. szeptember 24-ig várjuk a véleményezésre kialakított partnerségi fórumban.
2016. szeptember 8. napján elindult továbbá:
– “A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére – Külterületi helyi közutak fejlesztése, önkormányzati utak kezeléséhez, állapotjavításához, karbantartásához szükséges erő- és munkagépek beszerzése” című (VP6-7.2.1-.7.4.1.2-16 kódszámú) felhívás
– az  “Erdészeti genetikai erőforrások megőrzése” című (VP4-15.2.1.1-16 kódszámú) felhívás, valamint
– a “Kertészet korszerűsítése – Kertészeti gépbeszerzés támogatása” című (VP2-4.1.3.5-16 kódszámú) felhívás
tervezetének társadalmi egyeztetése, amely felhívásokhoz kapcsolódó észrevételeket, javaslatokat 2016. szeptember 18-ig várják.

Felhívjuk minden érdeklődő figyelmét, hogy a Partnerségi Fórum használatához a honlapon történő regisztráció szükséges. Az ott kapott felhasználói névvel és jelszóval történő belépés után van lehetőség a pályázatok véleményezésére.
Felhívjuk minden véleményező figyelmét, hogy az esetleg e-mailen beérkező észrevételeket minden esetben elérhetővé teszik az adott pályázati kiíráshoz tartozó fórum kapcsolódó dokumentumai között, a véleményező nevének feltüntetésévél.

A partnerségi fórum használatakor kizárólag a társadalmi egyeztetésre bocsátott dokumentumokkal kapcsolatos észrevételek megfogalmazására van lehetőség, a véleményező reklámozási céllal történő bemutatása nem megengedett. Az ilyen jellegű bejegyzéseket azonnal töröljük.

Kérjük Önöket, hogy a megjelent pályázatokkal kapcsolatos észrevételeiket az Infovonalon juttassák el munkatársainknak, akik készséggel állnak rendelkezésükre. Elérhetőségeink: (telefon) 06-40-638-638; (levelezés) eugyfelszolgalat

www.mnvh.eu

Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk