Vissza
2022. augusztus 22.
P6-19.2.1.-7-1-17 Mikrovállalkozások tudásátadási programmal összekapcsolt kisléptékű fejlesztése 6.435.790 Ft értékben.
 A projekt célja a Gózon& Gózon Tanácsadó Iroda Kft versenyképességének növelése, tevékenységeinek diverzifikálása, piaci esélyeinek növelése volt a BAB nevű kávézó és tudásközpont létrehozása révén. Fejlesztendő tevékenységük az Éttermi, mozgó vendéglátás. Az új tevékenység egyhosszútávú befektetés, melynek köszönhetően cégük stabilitása megőrizhető.Fejlesztésük hozzájárul a helyi értékek megtartásához, magas színvonalú szolgáltatásra törekedve a minőségi ismérveket szem előtt tartva, valamint a projekt az üzletben 3 új szakképzett munkaerő részére teremtett munkahelyet.
Részt vettek 3 képzésen, és részesei az értéktárnak. Fenntartják a vállalt együttműködéseket, Az egyedi szolgáltatás lévén céljuk Balatonalmádi város ismeretségének növelése, a helybeliek és a betérő turisták elégedettségének növelése.
A kávé iránt érdeklődő közönség és a szakmai érdeklődők részére a BAB kávézó biztosítja a tudásmegosztást. Több mint kávézó, mert irodalmi és zenés estek, tánciskola, élménybeszámolók és filmvetítések helyszínéül szolgált és tervezik ezen programok megrendezését a jövőben is. A lefőzött kávékülönlegességek mellett a  szemes kávé értékesítése is az üzletben történik. A direkt disztribúciós hálózat kiépítése folyamatosan fejlődik.
 
 
fotódokumentáció ITT
Hírarchívum
Projektjeink
Facebook közösségünk