Vissza
2019. július 5.
Önkormányzatok és mikrovállalkozások figyelmébe
Tisztelt Ügyfeleink!

Mint ahogyan azt a közgyűlésünk anyagaiból is látszott, egyesületünk gondolkodott azon, hogy a „Mikrovállalkozások közösségi marketingtevékenységre épülő fejlesztése” című A helyi felhívás kódszáma: VP6-19.2.1.-7-4-17 intézkedésünket módosítsuk.

Ezekről több hetet egyeztettünk az Irányító Hatósággal, így az alábbi módosítások történnek a felhívásban:

  • Az igénybe vehető legmagasabb támogatási összeg 18 millió Ft-ról 25 millió Ft-ra változik.
  • Az az ügyfél, amelyik 18.000.001 Ft és 25.000.000 Ft közötti támogatási összeget igényelnek, minimum 2 fő foglalkoztatását kell, hogy vállalják.
  • A fentiek szerint számukra a pontozási szempontrendszer is változik ennek arányában.
  • Jegyzői igazolást nem kell benyújtani az adóbefizetésről.
  • Forrásátcsoportosítás történik az intézkedésre, így közel 150 millió Ft lesz itt igénybe vehető.
  • Új értékelési szakasznapok kerülnek beiktatásra. 2019. augusztusában nem zárjuk le a felhívást, tervezetten az év végéig, szükség szerint a jövő év közepéig meghosszabbítjuk a benyújtásra nyitva álló időszakot.

 

Felhívjuk szíves figyelmüket és egyben kérjük Önöket, hogy a pályázati felhívást a módosítás megjelenését követően olvassák el, a benne foglalt feltételeket teljesítsék. Amint látjuk, hogy a módosított felhívás megjelenik jelezzük honlapunkon.

Amennyiben Önök már rendelkeznek elnökségi támogató határozattal és szeretnének élni a támogatási összeg emelésével, kérem, hogy nyújtsanak be új Projektötlet Adatlapot a megemelt költségvetéssel.

Felhívom figyelmüket, hogy a Projektötlet Adatlapra kiadásra kerülő elnökségi határozat és a támogatási kérelem benyújtását megelőző konzultáció a munkaszervezettel, melyről ugyancsak igazolást adunk ki, NEM hiánypótolható, így ennek elmulasztása érdemi vizsgálat nélküli elutasítást von maga után.

Kérem hogy ezt figyelembe véve tervezzék a benyújtást, mivel a nyári hónapokban a szabadságolások miatt csak korlátozottan tudunk konzultációs időpontokat biztosítani.

 

Az önkormányzatok számára nyitva álló felhívás  beadási határnapjait ugyancsak a jövő év közepéig meghosszabbítjuk, segítve ezzel is az önkormányzati projektek sikeres megvalósulását.

 

Kérdés esetén forduljanak munkaszervezetünkhöz.

Hírarchívum
2017-ben támogatónk
Projektjeink
Facebook közösségünk