Vissza
2018. október 10.
A 10 éves Bakony és Balaton keleti Kapuja Közhasznú Egyesület CSR program keretében fogadja az evopro csapatát
CSR program a Bakony és Balaton keleti kapujában
 

Egyre többet hallani, olvasni a CSR rövidítést (Corporate Social Responsibility), jelentése társadalmi felelősségvállalás.

Ennek jegyében az evopro csoport dolgozói végeznek önkéntes munkát október 12-én, pénteken egész nap Balatonfűzfőn a Bakony és Balaton Keleti Kapuja LEADER Helyi Akciócsoport szervezésében együttműködve a helyi önkormányzattal.

 A magyar tulajdonban lévő világszínvonalú mérnöki, informatikai megoldásokat nyújtó, kutató és fejlesztő cég mintegy száz munkatársa takarítja a település több helyszínét, többek között  az óvodák környékét, a központi fekvésű részeket és a parti sétányt – tájékoztatott az egyesület. Az evopro dolgozói az ország különböző területeiről, sokan több száz kilométerről már csütörtökön megérkeznek. A program lebonyolítását a helyi önkormányzat munkatársai segítik, koordinálják feladataikat. A 100 fő munkavégzéséhez szükséges eszközöket több település, köztük Berhida, Balatonalmádi, valamint magán felajánlásokból biztosítják.

Az összegyűjtött hulladék elszállítását a Fűzfői Vagyonkezelő Kft. szervezte meg.

 Az ilyen nagyszabású önkéntes munka nem szokatlan az evopro-nál, hiszen a vállalat kiemelt figyelmet fordít a társadalmi szerepvállalásra, ami főként az oktatás, a sport és a környezetvédelem területein mutatkozik meg. Emellett az elektromobilitás fejlesztésében és a fenntartható jövő megteremtésében is elkötelezett, saját elektromos flottát üzemeltet, elektromos töltőket gyárt, illetve az új „ipari forradalom” elvárásainak megfelelő innovatív gépgyártási és automatizálási megoldásokat szállít az ipar különböző területeire, mint pl.: az autóipar, logisztika, energiatermelés, vegyipar.

Az egyesület célja, hogy hasonló programokkal népszerűsítse a térséget a vállalkozói szféra körében, hiszen a térség csapatépítésre kiváló lehetőséget biztosít, nem csak nyáron, hanem szezonon kívül is várják a csoportokat.

A program helyi termékek kóstolójával zárul a Balaton Csillagvizsgáló LEADER Kultúrközpontban.

 

Hírarchívum
2017-ben támogatónk
Projektjeink
Facebook közösségünk